F.A.Q.

Waar kunnen wij je mee helpen?

Toernooien

Hoe doe ik mee?

Op de homepagina zie je de agenda van alle aankomende toernooien. Klik op ‘DOE MEE’ om een ticket in je winkelmandje te doen, reken af en je doet mee aan het gekozen toernooi.

Wie is mijn tegenstander?

Op de pagina ‘Nu bezig’ zal een toernooiladder verschijnen van het betreffende toernooi. Hier zie jij je tegenstander en als je er over twijfelt kan je altijd extra navraag doen bij de admin in de chatlobby.

Hoe geef ik de uitslag door?

Jij en je tegenstander geven beide de uitslag door aan de admin in de chatlobby. De admin zal de uitslag noteren en de toernooiladder direct up to date maken. Als beide spelers niet dezelfde uitslag geven zullen beide spelers een foto moeten maken van de uitslag met de juiste score. Zorg dus dat je hier altijd een foto van maakt na de wedstrijd!

Tickets

Ik heb mijn ticket niet ontvangen, wat nu?

Wat vervelend! Soms komt het voor dat je misschien een verkeerd e-mailadres hebt ingevuld. Geen paniek, stuur even een berichtje naar de admin in de chat, of een mailtje naar ‘help@elegends.nl’. Check ook voor de zekerheid even je spamfolder!

Als je een vraag hebt die hier niet bij staat, kan je altijd even contact opnemen met ‘help@elegends.nl’ of chatten met de aanwezige admin.